Arrowsol® Weightless

Klik hier voor het PDF

 

Ballastloos montagesysteem voor platte daken
Arrowsol presenteert een nieuw, aerodynamisch montagesysteem voor PV-systemen op platte daken. Dit systeem, licht in gewicht en strak in vormgeving, maakt het mogelijk PV-systemen te installeren op platte daken met een minimale draaglast en zonder de dakbedekking te beschadigen.

 

Arrowsol.nl

 

Het nieuwe Arrowsol lightweight montagesysteem is een oplossing voor platte daken die slechts een klein additioneel gewicht voor een PV-systeem kunnen dragen.
Het is U waarschijnlijk bekend dat er al meerdere van dit soort systemen bestaan en geïnstalleerd worden.

 

Het unieke van het nieuwe Arrowsol LW systeem is, dat wij de bouwtijd met meer dan 50% omlaag gebracht hebben,
dus waar U het niet meer op de materialen kunt besparen, kunt U het nu op de (hoge ) arbeidsuren.
Naast de aerodynamische vormgeving wordt dit systeem ongevoelig voor duw en trekkrachten die de wind veroorzaakt,doordat U altijd in een verband moet werken,het is niet mogelijk om een groepje van 4 panelen te plaatsen, dan zult U gewoon moeten ballasten.
De bouwsnelheid van dit systeem is zoveel verbeterd, doordat U een kant en klare aluminium driehoek krijgt aangeleverd, die U op de door Arrowsol ontwikkelde Ballastrail 3 "klikt".
Daarna is het een kwestie van een aluminium glijmoertje en een rvs boutje aanbrengen, panelen monteren, serieschakeling afronden en achterplaten monteren.

 

U kunt met gemak met drie man een solarinstallatie van laten we zeggen 150 panelen laten neerleggen in 1 dag tijd.
Door middel van een geniaal voorgesneden stripje kan je de dak profielen verlengen of een haakse koppeling maken op de hoeken waar ballast geplaatst wordt.

 

Arrowsol.nl