Producten

 

Klik hier voor een PDF

 

Eindelijk een universeel bevestigingsmiddel voor zonnepanelen.

 

De Arrowsol Hybrid Roofhook ( Roofhook H1 ) biedt de mogelijkheid om volgens traditionele werkwijze een geschroefde montage toepassing te gebruiken, waarbij de haak zowel in hoogte als in diepte verstelbaar is.
Maar let op ! Heeft U te maken met een prefab dak met geïsoleerde platen,
en heeft U geen mogelijkheid tot schroeven, dan keert U het bovendeel van de haak om zodat U de haak kunt toepassen als " hanghaak " aan de panlatten.
Bij de laatste bevestigingsoptie schrijft Arrowsol wel voor dat U de te belasten panlat links en rechts van de haak even extra vastschroeft, panlatten zitten immers meestal gespijkerd met een 65mm nageltje. Daar wilt U uw dure PV installatie toch niet aan ophangen?

 

Dankzij de verstelbare bovenaansluiting kunt U alle diktes van verschillende panlatten en pannen met gemak overbruggen. In combinatie met de Arrowsol UX 2 Mountingrail kunt U met gemak een haakafstand van 1.2 M tot 1.5 M aanhouden, UX2 blijft beloopbaar

 

hybride dakhaak hybride dakhaak

 

Materiaal: RVS 304(1.4301)
Bouten: RVS A2
Lengte: 280-170
Breedte: 50-30 mm

 

Op onze pagina's een overzicht van alle producten van Arrowsol. Alle specsheets zijn in PDF beschikbaar. U kunt deze downloaden op de pagina downloads. Heeft U een vraag? U kunt bellen, faxen of het contactformulier gebruiken.